Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Λάβαμε και δημοσιεύουμε


Τριζάτη η παράγκα….
Σύσκεψη προκάλεσε  ο πανούλης  στο Λ.Τ,  προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα?        Να παραγοντίσει? Να κάνει τι? Δεν το καταλάβαμε !!
Καταργημένος ο ίδιος !! Η Δημόσια Διοίκηση τον εγκαλεί και τον κράζει ως ανίκανο και αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί , αντ’ αυτού σέρνετε από επιτροπή σε επιτροπή για τις παραστάσεις .
Παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχου του έγινε σαφές, από υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και σε όλους τους «διαβουλευόμενους» ότι απλούστατα, είναι παράνομοι!!
Ο πανούλης από το Μύτκα είναι σε αδιέξοδο. Αποδεικνύεται πολιτευτής παλαιάς κοπής για αυτό και έχει προκαλέσει την οργή του αθηναϊκού ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοπράτησε τους τελευταίους χώρους του λιμανιού, χωρίς στοιχειώδη σχεδιασμό, χωρίς χωροταξία και χωρίς να ζητήσεις χρήσεις γης !!
 Προχωράμε και βλέπουμε…  τους είπε !
Αποτέλεσμα ? 
Οι «επενδυτές» είναι σε αδιέξοδο. Ο ένας λειτουργεί παράνομα, «λουκέτο» είναι το μήνυμα από το Υγειονομικό.  Ήδη, έχει διαβιβαστεί  το «λουκέτο» στο Δημαρχείο της Ιεράς μας (κ.Κουφός). Ο έτερος «επενδυτής» προς την δόξα τραβά.
Αναρωτιόμαστε τι διάολο θα πει στους επενδυτές, τους οποίους παρέσυρε, προκειμένου να γνωρίσει «πιένες» ο λιμήν σύμφωνα με την θειά του ρεπορτάζ.. 
Μέχρι τώρα ο πανούλης κατόρθωνε να διαμορφώνει  κοινή γνώμη  «ταληρίσα».
Δεν αποκλείεται  ότι οι επενδυτές θα στραφούν κατά του Λ.Τ (δηλαδή τις τσέπες μας) όπως έχει ήδη συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και μας κόστισε ακριβά…
Αυτή τη φορά ο πολιτευτής από το ΜΙΤκα δεν πρόκειται να θα αναλάβει «πολιτικές ευθύνες»  αυτό τέλειωσε , οι εισαγγελείς έχουν αγριέψει. Εκτιμούμε ότι  θα πάει για απιστία σε βάρος του Δημοσίου!!
Παραμένει απορία πολλών, τι διάολο του υποσχέθηκε η Lady G, καθολική ψήφο??
Ως συνήθως ο πανούλης,  θα πάρει για άλλη μια φορά τον … πούλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου