Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ενημερωτικές συναντήσεις προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων για το LEADER

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Γουριάς, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Οινιαδών, αναφορικά με την προκήρυξη του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER», από τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, σε συνεργασία με την Αιτωλική Αναπτυξιακή.
        Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων ενημερώθηκαν για τους όρους και τις διαδικασίες υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα, προκειμένου να είναι σε θέση να ενημερώσουν τους κατοίκους και να τους κατευθύνουν, ώστε να αξιοποιήσουν τους διαθέσιμους πόρους. Με την ενεργή συμμετοχή τους οι αιρετοί της περιοχής ανέδειξαν το ενδιαφέρον τους για την προώθηση επενδύσεων στην περιοχή και την αξιοποίηση συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

        Στην ενημερωτική συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Κοταντάκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γουριάς, κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πενταλόφου, κ. Μιχόπουλος Τριάδης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κατοχής, κ. Ρόμπολας Γιάννης.
       
        Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, στο γραφείο του Αντιδημάρχου, κ. Κοταντάκη, πραγματοποιείται νέα συνάντηση με το ίδιο αντικείμενο, με τη συμμετοχή των Προέδρων, των Τοπικών Κοινοτήτων, της Δημοτικής ενότητας Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου