Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σύμφωνα με το fimotro, αυτή είναι η κατάσταση με τις υψηλές αμοιβές της ΕΡΤ


Ο διπλοθεσίτης Κωνσταντίνος Ζούλας
Τα 58000 περίπου ευρώ που παίρνει από την ΕΡΤ το εξάμηνο, δεν του φτάνουν,οπότε μπορεί να απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οι δημότες της Αθήνας τον πληρώνουν διπλά, και στα τέλη και στην ΔΕΗ! Εύγε! Α, είναι και ο μπαμπάς στην…
ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!
O Λυριτζής με τον Οικονόμου κλαίγονταν για τους συμβασιούχους.
Τι υποκρισία, τι ντροπή για όλους αυτούς που εμπαίζουν όλους εμάς που δίνουμε καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Τι υποκρισία από δυο άνδρες που λογικό είναι να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, αφού έχουν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα. Καλά λένε την εκπομπή τους στο ραδιόφωνο “Οι εργολάβοι”, γιατί τέτοιους μισθούς μόνο υπερεργολάβοι έχουν. Όσο για τον Τριλίκη, τον …αρχισυντάκτη τους; Βγάζει μόνο 57.000 ευρώ το εξάμηνο! Τίποτα.
Μένουμε Ελλάδα για να κονομάμε!
Θα μπορούσε να λέει η Ρένια Τσιτσιμπίκου με αυτά που βγάζει!
62,000 ευρώ!
Η δουλειά της είναι να κάνει ταξίδια, να δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδς και να βάζει ζεστό χρήμα στην τσέπη. Την χρυσοπληρώνουμε την Ρένια Τσιτσιμπίκου, όπως και τον Γιώργο Αμυρά που …και αυτός παίρνει τα ίδια πάνω κάτω.
Η συμβασιούχος καθηγήτρια που παίρνει… ψίχουλα!
“Ουδείς αναμάρτητος” με 78,840 ευρώ το εξάμηνο!
Εύγε στους καθηγητές πανεπιστημίων που διάγουν ήθος! Και χωρίς να αναφερόμαστε προσωπικά, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι αναγνώστες, όταν βλέπουν την κυρία Παναγιωταρέα, να βγάζει πάνω από 4000 ευρώ την εκπομπή …που μπορεί να είναι και παραπάνω, καθώς δεν μεταδίδεται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα!
Να και ο ξάδερφος του πρώην υπουργού τύπου!
Σιγά μην έλειπε ο Αντώναρος από την λίστα της ντροπής!
Αυτός είναι ξάδερφος του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Δημοσιογράφος το επάγγελμα ….αμείβεται με το …ευτελές ποσό των 84.000 ευρώ! Τον έριξε τον ξάδερφο ο Ευάγγελος…
Για την εκπομπή του, που είναι μια φορά την εβδομάδα, παίρνει 84.000 ευρώ!
Πως να μην έχει υγεία με τόσα που μπαίνουν στο παντελόνι!
Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά προκαλούν οργή, αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανένα υπεύθυνο για αυτούς τους μισθούς που παίρνουν κάποιοι δημοσιογράφοι!
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάνης …αμείβεται με 84.000 ευρώ για μια εκπομπή την εβδομάδα με θέματα υγείας. Πρόκληση παιδιά!!!
O σκηνοθέτης των επιτυχιών και ο χρυσός αθλητικός!
Ο Παύλος (πουρουπουπου) Παπαδημητρίου τσεπώνει κάθε χρόνο 113.880 ευρώ!
Δεν θα μπορούσε μια αθλητική εκπομπή σαν την Αθλητική Κυριακή, να μην χρυσώνει το χάπι στον παρουσιαστή Παύλο Παπαδημητρίου. Εντάξει ο άνθρωπος είναι και διευθυντής, να μην παίρνει κάτι παραπάνω; Από την άλλη ο Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης, βγάζει …114,000 ευρώ. Πω πω χρήμα….
H συμβασιούχος Πόπη Τσαπανίδου που αμείβεται με 956 ευρώ τη μέρα!
143.514 ευρώ για το εξάμηνο!
Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα! Όσο είναι ένας καλός μηνιαίος μισθός για έναν εργαζόμενο, είναι το μεροκάματο της Πόπης Τσαπανίδου. Κοντά 1000 ευρώ τη μέρα …παίρνει η συμπαθής δημοσιογράφος γι την εκπομπή της. μακάρι να ήταν όλοι οι συμβασιούχοι Έτσι! Της Πόπης!
Για δείτε εδώ κάτι συμβασιούχους!
Εξαμηνιαίες συμβάσεις ύψους 75.000 ευρώ!
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο Πηνελόπη Γαβρά, αμείβεται με εξαμηνιαία σύμβαση με το ποσό των 75.420 ευρώ ή καλύτερα με 12.570 ευρώ το μήνα, όσα δηλαδή και ένας συμβασιούχος stage.
Από την άλλη ο Γιάννης Πολίτης …παίρνει λιγότερα, μόλις 72,000 ευρώ περίπου για έξι μήνες εργασία. Κρίμα, να μην τους ανανεώσουν τις πενιχρές συμβάσεις…
Η Μπήλιω Τσουκαλά που δεν έχει εκπομπή παίρνει 176,000 ευρώ.
Ξέρει να χορεύει όμως στους ρυθμούς του Ρουβά!
Επειδή πολλοί δεν θα θυμάστε το χορό που έκανε για τον Σάκη Ρουβά, λίγη σημασία έχει άλλωστε, το ζητούμενο είναι ότι αυτή η κυρία, που κάθεται χωρίς να έχει εκπομπή, παίρνει μηνιαίο μισθό …σχεδόν 15.000 ευρώ!
Κύριε Γερουλάνε μπλέξατε…
Η σεμνή Μαρία Χούκλη παίρνει μόλις 218.000 ευρώ!
Ψίχουλα σε σχέση με τους Λυριτζή – Οικονόμου!
Αν θέλετε περιέργεια να μάθετε πως αμείβεται το δίδυμο της πρωινής γραμμής, δεν έχετε παρά να πολλαπλασιάσετε για τον μεν Οικονόμου τους 12 μήνες με το 27.000 ευρώ το μήνα και …για τον Βασίλη Λυριτζή- ας μην κάνετε πολλαπλασιασμούς-, απλά αμείβεται με 180.000 ευρώ!
Ρε παιδιά, τι σημαίνει ειδικός σύμβουλος και ειδικών θέσεων στην ΕΡΤ;
Ο Πευκιανάκης, πρώην συνεργάτης του Μητσοτάκη, ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ με αμοιβή 102.786 ευρώ!
Δεν έχει τελειωμό η λίστα της ντροπής της ΕΡΤ, με όλους αυτούς που ξεζουμίζουν τον κρατικό φορέα, και επομένως όλους εμάς. Απίστευτοι μισθοί, που κάποιο απολαμβάνουν με θέση επί εδικών θεμάτων, όπως ο …Γιάννης Πευκιανάκης, συνεργάτης του Κώστα Μητσοτάκη που αμείβεται με 8.500 το μήνα για να δίνει συμβουλές!
Αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη…
Ποιος είπε ότι η ΕΡΤ δεν είναι οικογενειακή υπόθεση;
Φάνης Παπαθανασίου και Νίκος Παπαθανασίου φτάνουν τα 135.000 ευρώ.
Φρίξε κόσμε να δεις τι πληρώνεις. Ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου και ο σκηνοθέτης Νίκος, έχουν συγγενική σχέση. Οι αμοιβές του πρώτο, χωρίς τις αποστολές, τα επιδόματα, τα εκτός έδρας, φτάνουν τις 72.470 ευρώ! Από την άλλη, ο …Νίκος Παπαθανασίου -συγγενής του- παίρνει μόλις 62.384 ευρώ. Συγχαρητήρια στην οικογένεια.
984.000 ευρώ αμοιβή για 4 υπαλλήλους είναι πολλά;
Ούτε 1.000.000 ευρώ δεν είναι!
Στην κορυφή της λίστας της ντροπής της ΕΡΤ, βρίσκονται τα διευθυντικά στελέχη της. Με αμοιβές που προκαλούν ανατριχίλα αλλά και αγανάκτηση! Και όμως!
-Ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μιχαλέλης αμείβεται με 250.000 ευρώ το χρόνο.
-Ο Πάνος Λουκάκος, δημοσιογράφος, αμείβεται με 21.500 ευρώ το μήνα!
-Ο Κώστας Κέκης …με 257.000 ευρώ. Τον έριξαν.
-Τα λιγότερα παίρνει ο Δημήτρης Γόντικας -απορούμε πως το δέχτηκε αυτό-, αμείβεται με 219.000 ευρώ.
Και εσύ καημένε λαέ πλήρωνε…
Δεν θα έχουμε μεγάλο όνομα για την Eurovision, λόγω οικονομικής κρίσης
Αλλά για τον Καλημέρη και την Πισκερά δίνουμε 226.000 ευρώ!
Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα στην ΕΡΤ! Αυτό το σκάνδαλο είναι άνευ προηγουμένου. Μας παραμυθιάζουν, ότι δεν θα στείλουν μεγάλο όνομα για να μην ξοδέψουν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Και όμως η κυρία Πισκερά και ο Τζώνη Καλημέρης αμείβονται για την Eurovision με…7500 και 11416 ευρώ το μήνα. Απλά εις γνώσιν!
Με 375.000 ευρώ αμείβονται αυτοί οι δυο!
Για να ξέρετε που πάνε τα χρήματα.
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, που αμείβεται με 125.000 ευρώ περίπου και ο άλλος είναι ο Αντώνης Ανδρικάκης, που αμείβεται με …250,000 ευρώ περίπου για τις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου